注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

超级锋

因为你我靠近海 因为你我懂得爱

 
 
 

日志

 
 
关于我

喜欢大海,喜欢下雨,喜欢蓝色

文章分类
网易考拉推荐

没有地址的信---祝君好  

2009-05-17 14:02:48|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

没有地址的信---祝君好 - _锋耔... - _锋耔...

J:

    记得讲过,话一个星期写一封信俾你,点知一封都无。其实,我系唔想再打扰你概生活了。

    拿起笔,唔知写么野俾你,写好左,又唔知点俾你,所以,终于都系决定唔写了。或者,甘样你反而仲轻松左。我好无用,以前系甘,衣家都系。最尾,决定写系里度,如果有缘,或者你会见到。

    见到你衣家,好开心,好幸福,起码你概笑容好幸福,身边应该有左另外一个令你真心微笑概人了吧。你概野,我都可以知道,但系我就系唔愿意知道,我惊我会伤心,会恨你,所以我断绝晒一切同你有关概野。对唔住。但系我唯一做唔到概,就得唔可以忘记你。虽然霖翻起某些野,依然会嬲你,但系时间长左,感觉都淡了。

    衣家,我好努力改变自己,但系唔知点解,成日觉得自己好假,连笑容都好假。会有人可以代替你概位置吗?或许,仲要等。等度我可以完全忘记你个日。

    曾经霖过恋爱或者可以令我忘记你,但系,爱情对于我来讲,太渺小了。你唔会明白。或者里个就系我地最大概唔同。

    祝君安好。

  评论这张
 
阅读(37)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017